Λίγα πράγματα για εμάς

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε μηχανουργικές εφαρμογές παντός τύπου, φέροντας εις πέρας από τις πιο απλές έως τις πιο απαιτητικές κατεργασίες του ναυτιλιακού και βιομηχανικού κλάδου.

 

Ο Στόχος

Στην εταιρεία Zougras, ο στόχος μας είναι να αναδιαμορφώσουμε το πρότυπο της αριστείας στον κλάδο μας και να καθιερώσουμε τον εαυτό μας ως έναν παγκόσμιο ηγέτη. Μας κινεί ένα απρόσκοπτο κίνητρο για καινοτομία, ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών μας. Ο στόχος μας είναι να υπερβαίνουμε συνεχώς τις προσδοκίες και να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες που μετασχηματίζουν τη ζωή των πελατών μας.

Προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας, έχουμε ορίσει αρκετούς βασικούς στόχους. Πρώτο και κύριο, στοχεύουμε να αναπτύξουμε καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Επενδύουμε σημαντικά σε έρευνα και ανάπτυξη, διαπνέοντας μια κουλτούρα περιέργειας και πειραματισμού. Μέσω της υπέρβασης των συνηθισμένων περιθωρίων, προσπαθούμε να παραμένουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να δημιουργούμε προϊόντα που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα στον κλάδο μας.


Image